GOTT, NYTTIGT, JORDNÄRA, MODERNT, SNABBT.


Vi tycker att det ska vara enkelt att välja en hälsosam och näringsrik kost. Det ska gå snabbt, vara lättillgängligt och samtidigt hålla hög kvalité utan att behöva kosta mer.
Salads and Smoothies bevisar att snabbmat kan vara något helt annat än skräpmat. Med rätt ingredienser, egna recept och tillredning på plats utan att ha rest över halva jordklotet, blir maten både fräschare och godare. Råvaror av den högsta kvalitet är en självklarhet för oss.

Vi anser att salladen skall upplevas till sista tuggan. Vi vill bygga sallader som inte bara ger en smakresa till andra världsdelar, vi vill också att salladen ska vara byggd som en resa i olika smakkombinationer. I varje tugga ska det hända något nytt. Varje sallad ska inspirera till att prova nästa. Våra sallader är noga sammansatta för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Med en rad olika alternativ av kycklingsallader, fisk-och skaldjurssallader och vegetariska sallader, finns det något för alla!

Våra smoothies är inte bara goda, utan också hälsosamma och näringsrika! De är dessutom färgsprakande och uppfriskande för både kropp & själ. För en riktig vitaminboost erbjuder vi även dagsfärska kallpressade juicer!

Våra stolta milstolpar:

200X - Vi bestämmer oss.

2009 - Vi öppnar första restaurangen i Malmö.

2011 - Vi öppnar andra restaurangen i Malmö.

2012 - Tredje, fjärde och femte.

2012 - Vinnare Arla Guldko, "Bästa snabbmål".

2012 - Andra plats Restauranggalan - Årets hälsokoncept.

2013 - Första restaurangen utanför Malmö öppnas.

2016 - Salads and Smoothies blir Franchise.

2017 - Vi Lanserar en ny design och meny.

2017 - Fyra nya enheter öppnar i Malmö, Oskarshamn & Ullared.

2018 - Vår första restaurang flyttar till en ny lokal.